Shadow مدیریت کل سایت وضعيت: آفلاين 1 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 315 محل سكونت: SaVeH
ارسال شده در: سه شنبه، 5 شهريور ماه ، 1387 00:43:36 موضوع مطلب: دعوت به همکاری...
با سلام خدمت تمام دوستداران یاس و همراهان یاس-آریایی
دوستان با توجه به پیشرفت Yas-Aryayi نسبت به قبل، سایت به اعضای فعال و دوستدار یاس نیاز داره که بتونه به امید خدا و کمک یاسر عزیز و همت شما دوستان به موقیعتی که واقعا مستحقش هست برسه...
عزیزانی که در زمینه های مختلف (مدیریت فروم ها ، طراحی بنر،هدر و... ، و دیگر زمینه های مرتبط) حاضر به همکاری با تیم YaS-Aryayi هستند در این بخش لطفا اعلام کنند. _________________ من برده داری را بر انداختم , من برای صلح کوشیدم (فرمان آزادی کورش نخستین فرمان جهانی حقوق بشر)
jahannama_design مدیر گرافیکی سایت وضعيت: آفلاين 9 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 102 محل سكونت: بجنورد
ارسال شده در: جمعه، 22 شهريور ماه ، 1387 14:27:37 موضوع مطلب:
سلام عزیز.ما کوچیک یاس و شما هستیم محمد جان.هر کمکی بر بیاد دریغ نمیکنم و میدونم بقیه هم همینطورن. _________________ به حرمت اون پلاک شهیدی که هنوزم خاک ایرانش حماسه می سازه
نذار به ویرانه بکشه مرز و بومت ارق ملی رو دوش ما هست و بوده
Shadow مدیریت کل سایت وضعيت: آفلاين 1 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 315 محل سكونت: SaVeH
ارسال شده در: جمعه، 22 شهريور ماه ، 1387 20:19:20 موضوع مطلب:
آقا با تشکر از همه ولی لطفا مهارتهاتون رو هم بگید........ _________________ من برده داری را بر انداختم , من برای صلح کوشیدم (فرمان آزادی کورش نخستین فرمان جهانی حقوق بشر)
bahareh دوستدار یاس وضعيت: آفلاين 4 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 13:14:21 موضوع مطلب:
مديريت عزيز سايت من اماده همكاري با دوستاي گل و طرفداران ياس عزيز هستم هرجور كه بخواهين فقط شما امر بفرمايين
پس براي شروع همكاري منتظر پيامتون ميمونم _________________ بركت رپ فارس ..............حركت لب ياس
jahannama_design مدیر گرافیکی سایت وضعيت: آفلاين 9 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 102 محل سكونت: بجنورد
ارسال شده در: جمعه، 5 مهر ماه ، 1387 14:06:22 موضوع مطلب:
سلام دوست عزیز.ما با آغوش باز منتظر کمکهای شما هستیم.ولی همونطور که محمد عزیز گفته نوع فعالیتت و سطح فعالیتت رو عنوان کن.ممنون. _________________ به حرمت اون پلاک شهیدی که هنوزم خاک ایرانش حماسه می سازه
ارسال شده در: دوشنبه، 29 مهر ماه ، 1387 00:12:42 موضوع مطلب:
amirtux مي نويسد:
من مى تونم به سايت تون كمك كنم ::::::::::
0923457925
دوست عزیز شمارتون یه عدد کم داره.لطفا اصلاح کنین.ضمنا میتونین یا با آی دی مدیران تماس بگیرین و یا نظرهاتون و در همین سایت بهشون ابلاغ کنید _________________ به حرمت اون پلاک شهیدی که هنوزم خاک ایرانش حماسه می سازه