amino67 دوستدار یاس وضعيت: آفلاين 1 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 محل سكونت: کرمان
ارسال شده در: پنجشنبه، 4 مهر ماه ، 1387 17:54:42 موضوع مطلب:
سلام به مدير سايت اگر ممكنه پست اول و دوم من رو پاك كنين.....خوب اولين بار هست كه آپ مي كنم پيش مياد ديگه......ممنون _________________ گرون مايه ترين تجربه ها نزد ياسه / كه وايساده كنار تو با عزم راسخ
jahannama_design مدیر گرافیکی سایت وضعيت: آفلاين 9 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 102 محل سكونت: بجنورد
ارسال شده در: پنجشنبه، 4 مهر ماه ، 1387 21:43:19 موضوع مطلب:
سلام aminooجان.دو تا پست اولت رو پاک کردم.ممنون که فعالیتت رو در سایت بیشتر کردی و ممنون از تمهای زیبات.امیداورم بیشتز از این کارا ازت ببینم.دوست دارم برادر. _________________ به حرمت اون پلاک شهیدی که هنوزم خاک ایرانش حماسه می سازه
نذار به ویرانه بکشه مرز و بومت ارق ملی رو دوش ما هست و بوده
Shadow مدیریت کل سایت وضعيت: آفلاين 1 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 315 محل سكونت: SaVeH
ارسال شده در: چهارشنبه، 10 مهر ماه ، 1387 12:37:33 موضوع مطلب:
عاليه واقعا عاليه مرسي اميدوارم بيشر از اين كاراي محشر ببينيم.... _________________ من برده داری را بر انداختم , من برای صلح کوشیدم (فرمان آزادی کورش نخستین فرمان جهانی حقوق بشر)
amino67 دوستدار یاس وضعيت: آفلاين 1 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 19 محل سكونت: کرمان
ارسال شده در: يكشنبه، 5 آبان ماه ، 1387 20:45:48 موضوع مطلب: Re: تم هاي اريكسون با موضوع ياس
سلام به همه طرفداران ياس. ببخشيد كه كمي دير به دير آپ مي كنم ولي اين دفعه با يك تم زيبا اومدم. اين تم حدود يك ماهي ميشه كه بر روي گوشي خودم(850) نسب هست و هيچ مشكلي نداره و كاملا تست شده و در ابعاد 240.320 هستش. حتما دانلود كنيد كه پشيمون نميشيد. راستي تشكر يادتون نره.
اگر تم اريكسون با ابعاد (رزولوشن) مختلف خواستين حتما بگيد تا براتون بزارم.
ارسال شده در: دوشنبه، 13 آبان ماه ، 1387 21:02:45 موضوع مطلب: نرم افزار Themes Creator 3.27
با سلام فراوان به تمام عزيزاني كه با نظراتشون منو دلگرم تر از قبل مي كنند. امروز براتون يه پست توپ دارم به متن زير خوب توجه كنيد.
نرم افزار Themes Creator کمپانی سونی اریکسون محیطی ساده و به دور از پیچیدگی های نرم افزار های مشابه را برای دارندگان این گوشی موبایل فراهم کرده است تا به آسانی به ساخت و ویرایش تم های مورد علاقه خود اقدام کنند. این نسخه از تمام مدل های جدید شرکت سونی اریکسون پشتیبانی می کند.
پس از اين به بعد شما هم مي تونيد با ساخت تم و آپلود اون در اين قسمت به جمع ما بپيونديد.(تشكر يادتون نره ها )
Shadow مدیریت کل سایت وضعيت: آفلاين 1 مرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 315 محل سكونت: SaVeH
ارسال شده در: جمعه، 17 آبان ماه ، 1387 17:47:41 موضوع مطلب:
amino67 جان خیلی ممنون از زحماتت واقعا ممنونم ازت.... ان شا الله جبران میکنیم _________________ من برده داری را بر انداختم , من برای صلح کوشیدم (فرمان آزادی کورش نخستین فرمان جهانی حقوق بشر)