کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 17 دي ماه ، 1387

Yas-Aryayi.com :: نمايش موضوعات - نحوه آشنایی با یاس!

`

نحوه آشنایی با یاس!
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

Yas-Aryayi.com صفحه اول انجمن -> مباحث متفرقه از یاس

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

reza2kn
دوستدار یاس

وضعيت: آفلاين
7 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 38

ارسالارسال شده در: جمعه، 10 آبان ماه ، 1387 18:31:37    موضوع مطلب: نحوه آشنایی با یاس! پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه ی دوستان من تصمیم گرفتم که این تاپیک رو بزنم و هرکسی طریقه و مدت آشنایی خودش با یاس رو بنویسه شاید برای بقیه هم جالب یاشه.
اول خودم:
حدود 2 سال پیش بود و یه شب برادرم منو بردتو اتاقش گفت گوشی کن.این آهنگ و برای زهره(زهرا امیر ابراهیمی) خوندند که با اون آهنگ هم عکس یاس و آمین هم بود که ما به دلیل اینکه صدای یاس کلفت تر از آمین بود فکر می کردیم آمین که کمی از یاس چاق تره یاسه. و یاس آمینه. خلاصه روز ها گذشت و گذشت تا من چند تا از آهنگ های یاس رو شنیدم و خوشم اومد.مخصوصا آهنگ باید بتونیم. خلاصه رفتیم تو اینترنت و دنبال عکس یاس و هی عکس آمین رو می دیدیم. بعدها فهمیدیم که یاس اون لاغره هست!. خلاصه همه ی آهنگ های یاس رو گوش می دادم و حفظ بودم تا اردیبهشت امسال که آقای امیر کمیلی ( یکی از مدیران سایت)
صاحب قبلی وبلاگyas-king.blogfa.com منو با ایمیل یاس آشنا کرد و من هم به یاس یک ایمیل زدم و اولش فکر کردم الکیه ولی فرداش که از طرف یاس جوابی اومد خیلی خوشحال شدم و دیدم که با اینکه اصلا منو نمیشناسه چقدر صمیمی و با مجبت حرف میزنه. شیفتش شدیم و دیگه رسیدیم به اینجا . الن هم در خدمت یاس و همه ی طرفداراش هستم. Razz Idea Very Happy

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
تشکر کاربران
king-d(دوشنبه، 13 آبان ماه ، 1387 14:21:54), amino67(دوشنبه، 13 آبان ماه ، 1387 19:35:21), تشکر reza2kn از اين تاپيک 

7teek
دوستدار یاس

2 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 10

ارسالارسال شده در: شنبه، 11 آبان ماه ، 1387 16:19:04    موضوع مطلب: همینکه میگم! پاسخ همراه با اعلان

سلام من یک بار همین جوری شعر مرحم رو دانلود کردم و بعد هم براش یک طرفدار رسمی شدم
یک سایتم داشتم که مطالبش رو در باره ی یاس کردم
------------------------------------------------
عاشفقتم برادر میریم بالا Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

hooman_YAS
دوستدار یاس

22 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 14
محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 12 آبان ماه ، 1387 15:05:45    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اولين بار كه با ياس آشنا شدم 1-2 ماه پيش بود كه يه سي دي به دستم رسيد و توي اون 3 تا از آهنگاي ياس بود
اولش همين طوري به آهنگاش گوش كردم ولي بعد فهميدم كه با همه فرق داره
و اين شد كه من با ياس آشنا شدم و خيلي هم دوستس دارم و اميدوارم كه هميشه موفق باشه Smile

بازگشت به بالا

amino67
دوستدار یاس

1 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 19
محل سكونت: کرمان

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 13 آبان ماه ، 1387 19:58:31    موضوع مطلب: نحوه آشنایی من با یاس پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه دوستان گلم
نحوه آشنایی من با یاس دقيقا مثل دوست خوبم (reza2knreza2kn) هستش . منم حدود 2 سال پیش بود زماني كه ياس يه آهنگ برای زهره (زهرا امیر ابراهیمی) خونده بود گوش دادم و واقعا لذت بردم و از آنجايي كه آهنگ سي دي رو بشكن دوستم بهم داده بود ازش خواهش كردم كه اگر از اين خواننده (ياس) بازم آهنگي داره بهم بده و اون هم با كمال ميل قبول كرد و من روز به روز بيشتر با ياس آشنا شدم كه همين موضوع باعث شد كه من يكي از طرفدارهاي پروپا قرص و دوآتيشه ياس بشم به طوري كه اگر كسي جلوي من از ياس بد بگه سريعا جوابشو ميدم و الان هم كه عضو سايت طرفداران ياس هستم.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

general
دوستدار یاس

14 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 24
محل سكونت: shiraz

ارسالارسال شده در: جمعه، 17 آبان ماه ، 1387 02:31:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام به همه ي طرفداران ياس بي همتا.من هم با اهنگ سيدي رو بشكن ياس روشناختموبعدازان پيگير كارهاي اون شدم وحالااز هواداراي 155555550000000000000اتيشه ش هستم .به كوري چشم حسوداش پيشرفتشو ببينيم روز به روز Razz مارمولك

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

LizaRd
دوستدار یاس

8 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 26
محل سكونت: shiraz

ارسالارسال شده در: جمعه، 8 آذر ماه ، 1387 01:08:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خيلي جالبه بدونين من با صداي ياس رپو شناختم!!!!
اولين بار با آهنگ سي دي رو بشكن با صداي ياس عزيز آشنا شدم !!!
راستش اون موقع خيلي دنبال اون سي دي بودم ولي وقتي اون آهنگو گوش دادم منصرف شدم .... بعد آهنگ هويت ما و.....
و حالا ديوونه آهنگ دركم كن شدم. Razz Razz

بازگشت به بالا

shirin
دوستدار یاس

12 آذر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 12 آذر ماه ، 1387 19:13:20    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

هميشه باش باش باش Smile

بازگشت به بالا

reza2kn
دوستدار یاس

7 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 38

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 24 آذر ماه ، 1387 22:40:20    موضوع مطلب: ااااا؟ پاسخ همراه با اعلان

آقا چرا من هر تاپیکی که میزنم زود میخشکه؟ خوب همراهی کنید دیگه! فقط 2 3 خط راجع به آشنایی تون با یاس بگید ! اون هم از تاپیک مشکلات کامپیوتری

بازگشت به بالا

maedeh42
دوستدار یاس

25 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 5
محل سكونت: گیلان

ارسالارسال شده در: جمعه، 29 آذر ماه ، 1387 19:41:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام به دوستاي عزيز.
اولين آهنگي كه از ياس شنيدم هموني بود كه واسه بم خونده بود.از همون جا شروع شد.تا اينكه وقتي بايد بتونيم رو دانلود كردم ديگه شدم يه طرفدار واقعي...بعدشم به پيشنهاد دوستم يه ميل براش زدم اول فكر كردم سر كارييييييه!!!!! فرداييش كه جوابش رو خوندم ديگه فهميدم ياس يك مرد واقعيه.
براش آرزوي موفقيت مي كنم. Arrow

بازگشت به بالا

john_cena
دوستدار یاس

2 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 5

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 2 دي ماه ، 1387 16:51:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من زياد رپ گوش نميدم ولي اولين بار تو اينترنت ديدم نوشته آهنگ ياس كه براي زهرا امير ابراهيمي خونده منم دانلودش كردم از همون موقع عاشق ياس شدم خودتون بهتر ميدونين كه خواننده هاي رپ همش يك چيزي ميخونن كه قافيه هاش بهم بياد ولي ياس با آهنگاش ميتركونه همش حقيقت رو ميخونه من كه عاشقشم و عاشق تو هموطن

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

Yas-Aryayi.com صفحه اول انجمن -> مباحث متفرقه از یاس

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي
صفحه 1 از 2

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت